Център Фонд за масоните за мъжко здраве

Център Фонд за масоните за мъжко здраве

Когато ми казаха, да бъде част от 100 км "Оксфам" -Goqii екип отпечатък Уокър, аз се съгласих. Моята първоначална реакция беше нищо ново за дълга разходка. Аз го правя през цялото време и да правят това в Хималаите и Shayadri хълмове. Но, все още има едно ново предизвикателство в изпълнение на 100 км трасе Уокър. Направиха го веднъж, и бих казал, че това все още е проблем за себе си - това е предизвикателство за проверка на моята издръжливост.

Тази информация е просто извън обхвата на ежедневието ми. Но всичко се промени за мен в този юли на обяд. Като диагноза потопени в Ерата на невинност и невежество е приключила за мен.

Бях погълнат от чисто тошнотворного страх. На 32 години, аз се почувствах един вид безсмъртие, че само младите опит. Идеята за смъртта е отдалечена. Аз съм виждала в края на дългия си живот, след толкова много години благоустройството, на себереализация и щастие.

От старост е това, което аз очаквам с нетърпение да споделя с жена ми. Аз никога не мислех мисълта за смъртта, като на мен ми е най-Гледаното.

Болни, независимо дали това е най-обикновена настинка или грип, може да се влоши ХОЗЛ и влоши състоянието на леки респираторни инфекции, които предизвикват задръствания, кашлица и затруднено дишане са по-сериозни, когато имате хронична обструктивна белодробна болест, така че не забравяйте често да си мият ръцете и да се избягва контакт с болни хора, да се ограничи излагането на микроби. Вие също трябва да се избягват остри, дразнещи изпарения и всякакъв вид дим, за да се отърве от белите дробове от по-нататъшно дразнене.

По време на разходка в колежа, вие сте длъжни да видите връстници с чаша прясно кафе в ръцете. Ако редовно спи и често упражнения, вие може би не трябва да се вари сутринта, за да започнете деня си. Зеленият чай е чудесна алтернатива, съдържа половин кофеин в кафето и дава чудесен бодрост.

Да се инвестира в качеството на бутилка с вода, за да носите със себе си навсякъде. Ако не сте голям любител на вода, като добавите пресни плодове, като ягоди и лимони засилват аромата и има огромни ползи за здравето.

Провери си нивата на витамин C. Хората с по-високи нива в кръвта на витамин С, изглежда, има повече енергия, отколкото тези с по-ниски нива. Това може би се дължи на факта, че витамин C оказва влияние върху производството на L-carnitine, аминокиселина, която помага на тялото да изгаря мазнини за получаване на енергия. Най-добрият начин да получи повече витамин С от портокалите и други цитрусови плодове, киви, чушки, броколи, ягоди и пъпеш.

Възраст. Очите на децата се нуждаят в още по-голяма защита от Слънцето, отколкото възрастните. Но ако погледнете по страни следващия път, когато отидете на басейн или на плаж или детска площадка, вие ще видите много възрастни хора носят слънчеви очила, но много малко деца с някаква защита за очите на всички.

Поради по-ясно роговицата и лещата, очите на децата пусна повече УЛТРАВИОЛЕТОВА светлина, отколкото по-пълно очите на възрастните и, следователно, изложени на още по-висок риск от увреждане на слънцето. Много производители на слънчеви очила, които се предлагат стилове деца. Нека вашите деца да избират това, което забавни снимки, които те са искали, но просто се уверете, че да изберете един чифт от 99% до 100% UV-защита.

Нека честно: често ли реално да се възползват от няколко платформите за стрийминг на видео, да гледате допълнителна cable channels вие плащате за, или прочетете няколко месечни списания? Изберете само един абонамент, за днес, за да се отмени, и да чакат пари, за да бавно започнете да просмукване. Сумата може да изглежда незначително, но с течение на времето: заплащане $8 на месец в продължение на три години, за да достъп до онлайн видео услуги около 300$.